Geen producten gevonden...

Damestassen

De damestas is een zeer functioneel accessoire. Je draagt er letterlijk je spullen in mee en het geeft uitdrukking aan je persoonlijke smaak en stijl. Voor elke gelegenheid is wel een damestas te bedenken, de weekendtas, de schooltas, de handtas, de schoudertas, de clutch en het avondtasje. De tas past bij je outfit en vult je stijl aan.

 

Clutches

Een clutch is een klein damestasje in enveloppe-vorm met of zonder hengsel dat om de pols gedragen kan worden. Deze zeer vrouwelijke tas draag je in de hand (vandaar de naam) of geklemd onder je arm. De clutch is geschikt voor een feestelijke of modieuze look.

 

Handtassen

De handtas is een middelgrote tas voor alledaags gebruik. Handtassen kunnen over de schouder gedragen worden, in de elleboog of in de hand. Handtassen variëren in grootte van erg klein zodat er slechts het hoognodige in past, tot een volwaardige tas waar A4- formaat makkelijk in past. De populariteit van de handtas is door de jaren heen gegroeid, mede door de grote keuze in merken en modellen, de handtas wordt ook veelal aangeduid als een ‘it-bag’.

 

Schoudertassen

Schoudertassen zijn ontworpen om gedragen te worden om de schouder of overdwars. De lange schouderband is veelal verstelbaar. Schoudertassen variëren in de maat van erg klein voor het strikt noodzakelijke tot weekendtas formaat.