Bij Fabriq betaal je veilig via je eigen bank, met je creditcard of achteraf. Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

 

Veilig betalen

Alle transacties die worden verricht bij Fabriq vinden plaats via een beveiligde verbinding. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

 

Welke kosten zijn voor mijn rekening

  • Eventuele douaneheffingen, invoerrechten of lokale belastingen zijn voor rekening van de klant.
  • Kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

 

Wanneer wordt mijn retourzending terugbetaald

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dienen de item(s) die je retourneert te voldoen aan de gestelde retourvoorwaarden. Als de item(s) correct zijn geretourneerd, betalen we het betreffende aankoopbedrag binnen 2 werkdagen aan je terug. Als alle item(s) van je bestelling worden geretourneerd, worden ook de eventuele verzendkosten terugbetaald.

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er

Fabriq accepteert onderstaande betaalwijzen. Lees de toelichting voor meer informatie over de betreffende betaalwijze.

 

iDeal

Betaal veilig en snel via je eigen bank (alleen in Nederland). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van iDeal.

 

Creditcard

Betaal veilig en vertrouwd met je creditcard.

 

Mastercard SecureCode Verified by Visa

Bij betalingen met Visa of MasterCard, kan worden gevraagd om 3-D Secure op je kaart te activeren. 3-D Secure en Secure Code maken het betalen op internet nog veiliger en vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat voor de betaling om je identiteit wordt gevraagd.

Je kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure en Secure Code. Na activatie zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening worden gevraagd, die meteen door je bank wordt gecontroleerd. Er zijn afhankelijk van je bank een aantal varianten van de digitale handtekening. Het kan een wachtwoord, pincode of digitale handtekening met gebruik van een digipas of random reader zijn.

 

Achteraf betalen via AfterPay (alleen in Nederland)

AfterPay voert voor Fabriq.nl het volledige achteraf betaalproces uit. De kosten voor achteraf betalen zijn € 2,50. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

PayPal

Betaal via je eigen bank of met je creditcard met gebruik van je PayPal account.

Alle betalingen via PayPal worden door Fabriq geverifieerd. Bestellingen via PayPal worden pas verstuurd, als PayPal de betaling heeft goedgekeurd.

 

BancontactMisterCash & Belfius

Betaal veilig en snel via je eigen bank (alleen in België). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van BancontactMisterCash of Belfius.

 

Heb je een vraag?

  • Bezoek onze contactpagina
  • E-mail naar [email protected]
  • Bel naar +31 (0)70 2144001