Tiger of Sweden
Alisma Manmade Dress Black
€199,95
Storm & Marie
Wax-SDR All Over Print
€159,95
Storm & Marie
Valley LDR All Over Print
€109,95
Storm & Marie
Sense LDR Black
€199,95
MKT Studio
Ritille Dress Rust
€149,95
MKT Studio
Risonin Dress Black
€179,95
MKT Studio
Roltara Dress Blue
€149,95
Storm & Marie
Manolo-DR Inca Gold
€109,95
Storm & Marie
Dona-DR Port Royal
€99,95
Indi & Cold
VI17BK340 Negro
€129,95
Indi & Cold
VI17AD110 Marino
€129,95
French Connection
Helen Sparkle Maxi Dress Nocturnal
€385,00
Storm & Marie
Noir-DR Black
€129,95
Minus
Dacia Dress Black
€79,95
Sessun
Nishi Dark Navy
€105,00
Sessun
Winter Rainbow Fumo
€79,95
Sessun
Miss Flowers Black
€155,00
Sessun
Li-Am Stripes
€149,95
Sessun
Nishi Tango Red
€105,00

Jurken

De jurk is een zeer veelzijdig kledingstuk. Met een jurkje is het mogelijk met slecht één kledingstuk een hele look te creëren. Een jurk geeft je een vrouwelijke en elegante look en is het ultieme kledingstuk bij feestjes, uitgaan en formele gelegenheden. Ook kan je de jurk prima op een doordeweekse dag aan, meestal heeft de meer casual jurk een relaxte pasvorm. Dankzij de verschillende pasvormen, stoffen en kleuren kan je werkelijk alle kanten op met een jurk. En wil je niet over-dressed of under-dressed verschijnen, dan kies je voor de 'little black dress'. Of je nu een mouwloos jurkje zoekt voor een feestje, een jurk met een korte mouw voor een bruiloft, een jurkje met mouwen voor de winter, op zoek bent naar de ideale zomerjurk of een maxi-dress, onze keus aan jurken is groot en divers.

 

Jurken Korte Mouw

Jurken met een korte mouw zijn geschikt voor het hele jaar. Een korte mouw zorgt ervoor dat de jurk draagbaar en toch bedekt is. Een jurk met korte mouwen legt de nadruk op mooie armen, de hals en een kort kapmouwtje geeft een verfijnd en vrouwelijk effect.

 

Jurken Lange Mouw

Jurken met een lange mouw zijn zeer geschikt voor een koele temperatuur, zijn afhankelijk van de pasvorm en stijl, zeer draagbaar en geschikt voor feestjes en formele gelegenheden. De jurken kunnen een driekwartmouw, een vleermuismouw, een wijd uitlopende mouw, een strakke mouw of een mouw met manchetten hebben, allemaal kunnen ze gecombineerd worden met verschillende schoenen en zo uiteraard ook in een warmer seizoen gedragen worden.

 

Mouwloze & Strapless Jurken

Een mouwloze of strapless jurk kan bij uitstek een zomerjurkje of juist feestelijke jurk zijn. De mouwloze jurk legt de nadruk op de schouders en halslijn, heeft een vrouwelijke uitstraling en kan worden gecombineerd met een vest of jasje voor een meer geklede of casual uitstraling. De strapless jurk misstaat niet op een gala of trouwerij wanneer elegantie en stijl zijn gewenst.