Geen producten gevonden...

Dames Jeans

Spijkerbroeken zijn essentieel voor een dagelijkse look. De rijke historie van denim maken het dragen van jeans iets waar iedereen zich mee kan identificeren. De sterke spijkerstof maakt de jeans uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en het grote aanbod in blauw, grijs en zwart tinten maakt de spijkerbroek het ideale basisitem. Wij selecteren altijd specifieke dames jeans merken die modieus zijn en van goede kwaliteit waarbij ook de pasvorm belangrijk is.

 

Bootcut Dames Jeans

Bootcut jeans hebben rechte pijpen die naar beneden toe in breedte iets uitlopen zodat een laars eronder zou passen. Het bootcut model is een aanrader voor iedereen die een wat nettere of geklede look wil. Ook doen bootcut jeans je benen optisch langer lijken, vandaar dat deze broek vaak wordt aangeraden door stylisten.

 

Loose Fit Dames Jeans

Wijde jeans of boyfriend jeans vallen wijder en stoerder dan een basisexemplaar. Vaak staat deze broek leuk bij een casual of sportieve look, al dan niet met omgeslagen pijpen. Vaak hebben boyfriend jeans extra details als slijtplekken voor de nonchalante look. Deze broek zit comfortabel en is net zo modieus als het strakkere alternatief.

 

Slim Fit Dames Jeans

De slim fit of skinny jeans zitten aangesloten en strak met een toelopende pijp. Dit model jeans laat slanke benen prachtig uitkomen en is zeer praktisch in het dagelijks gebruik. Skinny broeken staan leuk met een oversized top en worden extra vrouwelijk met aangesloten bovenkleding. Gecombineerd met hakken lijken je benen in een skinny eindeloos lang en slank.

 

Straight Fit Dames Jeans

De meest iconische, klassieke- en basic jeans is de straight fit. Deze broek heeft rechte pijpen en heeft veel overeenkomsten met de bootcut jeans, gelet op de stijl en pasvorm. De straight fit is uitermate geschikt voor wanneer je een basic spijkerbroek zoekt waarmee je een neutrale uitstraling behoudt. De straight fit is dankzij de klassieke snit nooit uit de mode.