Geen producten gevonden...

Marie Sixtine

Het Franse dameskledingmerk Marie Sixtine is in 2010 opgericht door Jinmeng Ren. Marie Sixtine inspireert met finesse en delicatesse. De dames collecties bevatten natuurlijke materialen, functionele comfortabele fits en subtiel gebruik van kleuren en prints met een vleugje originaliteit. De "Essentials" doorlopen de seizoenen en worden vernieuwd door kleur en detail, doordacht tot in het kleinste details met een speelse knipoog.

De collectie wordt ontworpen in een inspirerende werkomgeving in Parijs, op een bijzonder adres waar de collectie samensmelt in de creatieve werkplaats, showroom, winkel en zelfs het ideale appartement van de vrouw Chez Marie Sixtine. Dit echte appartement is speciaal ontworpen om het universum Marie Sixtine te belichamen. Tussen de chic van een suite en het comfort van een "thuis" in een vervlechting van stijl, afkomst en vertrouwelijke ruimte bevorderlijk voor creativiteit, gezelligheid.

Door een unieke creatie van materialen stelt het merk Marie Sixtine een persoonlijk en uniek product samen. Bijvoorbeeld, de mix van viscose, merino wol en kasjmier, het gebruik van hoge kwaliteit garens of biologisch katoen. Shop de nieuwste collectie van Marie Sixtine bij Fabriq.