Geen producten gevonden...

Craie

Het Franse merk Craie is in 2012 gestart door kunstenaarskoppel Sébastien Germès en Camille Levai. Geïnspireerd door de wereld om hen heen met vele ontmoetingen, gedreven door kunst, het creëren en reizen besloten zij om het leren damestassen merk Craie te beginnen en al hun passies te combineren. Het merk is vernoemd naar het witte krijtje, als symbool voor de start van elk project en tegelijkertijd zo kortstondig dat het weer uitgewist kan worden om plaats te maken voor nieuwe invloeden.

De exclusieve Caraie leren tassen worden gemaakt in Marokko, de bakermat van leren items. Craie probeert elke collectie te innoveren en nieuwe technieken te ontwikkelen bijgestaan door de expertise van de ambachtslieden aldaar. Het leer wordt speciaal voor Craie gelooid in Frankrijk, Italië en Marokko.

De tassen van Craie zijn zeer functioneel, kunnen aan beide zijde gedragen worden en de hengels en schouderbanden kunnen aangepast en versteld worden. Craie heeft een moderne visie op leer: brutaal, gedurfd en speels, zonder daarbij in te leveren aan kwaliteit. De leren tassen van Craie worden steeds mooier in gebruik. Shop de ruige en verfijnde leren tassen van Craie bij Fabriq.