Over Fabriq

Onze Roots
Fabriq vindt haar oorsprong in hartje centrum Den Haag in Nederland, gevestigd in een klein 19e eeuws monumentaal pand. Dit is een belangrijke thuisbasis voor Fabriq en de plek waar de nieuwste female fashion van de leukste merken kan worden bewonderd.

Fabriq streeft ernaar een onderscheidende en gevarieerde collectie samen te stellen. Continue vernieuwen en creativiteit zijn belangrijke elementen om onze klanten te verrassen en te verrijken. De winkel van Fabriq bestaat sinds 1998 en in 2009 is de online shop fabriq.nl geopend.

Onze Visie
De dominantie van grote merken en (online) winkelketens in de grensoverschrijdende retailmarkt vergroten de behoefte naar onafhankelijke, authentieke en onderscheidende (online) winkels en merken. Zowel online winkelen als fysiek een winkel bezoeken blijven beide belangrijke kanalen voor wat betreft het oriëntatie- en aankoopproces. Persoonlijke service, kwaliteit en gemak zijn essentiële elementen voor de moderne, maatschappelijk betrokken, zelfbewuste en onafhankelijke vrouw.

Onze Missie
Een vertrouwde partner zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar onderscheidende en draagbare female fashion.

Onze Waarden
Behulpzaam - Onafhankelijk – Onderscheidend – Creatief.