Betaalwijzen

Betalingen
Bij Fabriq betaal je veilig via je eigen bank, met je creditcard of met een digitale acceptgiro. Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Logo Verisign Secured Veilig betalen met Verisign Secured
Alle transacties die worden verricht bij Fabriq, worden beveiligd door het betaalsysteem Adyen en zijn Verisign Secured. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen. Adyen is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met Fabriq en/of je bank worden geregeld.

Welke kosten zijn voor mijn rekening
- Eventuele douaneheffingen, invoerrechten of lokale belastingen zijn voor rekening van de klant.
-
Kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

Wanneer wordt mijn retourzending terugbetaald
Als je gebruik maakt van het herroepingrecht, dienen de item(s) die je retourneert te voldoen aan de gestelde Retourvoorwaarden Als de item(s) correct zijn geretourneerd, betalen we het betreffende aankoopbedrag binnen 2 werkdagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop aan je terug. Als alle item(s) van je bestelling worden geretourneerd, worden ook de eventuele verzendkosten terugbetaald.

Welke betaalmogelijkheden zijn er
Fabriq accepteert onderstaande betaalwijzen. Lees de toelichting voor meer informatie over de betreffende betaalwijze.

iDeal
Betaal veilig en snel via je eigen bank (alleen in Nederland). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van iDeal.

Creditcard
Betaal veilig en vertrouwd met je creditcard.

Mastercard SecureCode Verified by Visa
Bij betalingen met Visa of MasterCard, kan worden gevraagd om 3-D Secure op je kaart te activeren. 3-D Secure en Secure Code maken het betalen op internet nog veiliger en vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat voor de betaling om je identiteit wordt gevraagd.

Je kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure en Secure Code. Na activatie zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening worden gevraagd, die meteen door je bank wordt gecontroleerd. Er zijn afhankelijk van je bank een aantal varianten van de digitale handtekening. Het kan een wachtwoord, pincode of digitale handtekening met gebruik van een digipas of random reader zijn.

Maestro
Om Maestro te kunnen gebruiken heb je een identificatiemiddel nodig, uitgegeven door je bank. Het kan een wachtwoord, pincode of digitale handtekening met gebruik van een digipas of random reader zijn. Als je je niet kan identificeren tijdens de verwerking van de Maestro transactie, dan zal de transactie geweigerd worden.

Achteraf betalen met digitale acceptgiro via AfterPay (alleen in Nederland)
AfterPay voert voor Fabriq.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte item te betalen.

Je kunt bij Fabriq.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van € 500,00. De digitale acceptgiro wordt 7 dagen na de besteldatum via e-mail verstuurd.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt een verzoek tot betaling met digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen item betalen met een andere betaalwijze. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

PayPal
Betaal via je eigen bank of met je creditcard met gebruik van je PayPal account.

Alle betalingen via PayPal worden door Fabriq geverifieerd. Bestellingen via PayPal worden pas verstuurd, als PayPal de betaling heeft goedgekeurd.

BancontactMisterCash
Betaal veilig en snel via je eigen bank (alleen in Belgie). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van BancontactMisterCash.

GiroPay
Betaal veilig en snel via je eigen bank (alleen in Duitsland). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van GiroPay.

Sofort Banking
Sofort Banking is het directe betalingssysteem met TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. SOFORT Banking legt geautomatiseerd en in real-time een overschrijving via de online bankrekening van de consument aan. Het aankoopbedrag wordt hierbij direct overgeschreven op de bankrekening van de verkoper.

Heb je een vraag over betalingen of restituties
E-mail ons of bel +31 (0)70 346 2798